Bouw uw eigen startpagina

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. De pagina Startpagina script bevat er informatie over. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Als laatste krijgt u nog een tip mee. Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Vraagt de beheerder een link terug? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.
Free Web Hosting