Professioneel een nieuwe portaal website realiseren

U kunt een startpagina website prima inzetten voor affiliate marketing. Op zo een website worden verwijzingen naar andere websites geplaatst. Met deze links wordt de vindbaarheid van de vermelde websites vergroot. U richt de links heel eenvoudig per thema in op een startpagina website. Een enkele startpagina op de website gaat vaak over een enkel onderwerp. Het is meestal mogelijk om voor iedere dochterpagina de zoektermen in te stellen. Op elke individuele dochterpagina kunnen rubrieken aangemaakt worden om de links uit te splitsen in deelonderwerpen.

Er zijn geen beperkingen rondom het aantal dochterpagina’s. U kunt over de meest uiteenlopende thema’s een dochterpagina aanmaken. Per startpagina kunt u de belangrijkste zoektermen opgeven. Deze zoekwoorden kunt u ook in het subdomein verwerken.

Hoe u dat precies aanpakt, is online te lezen in diverse artikelen. Zo staat Eigen startpagina maken stil bij het runnen van een eigen startpagina. Er zijn scripts verkrijgbaar waarmee eenvoudig een startpagina website te bouwen is. Een startpagina website beginnen wordt met zo een script ook mogelijk voor mensen zonder diepgaande kennis van de techniek. Er is vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd die u ondersteunt bij het installeren van de startpagina website.

Ziet u het opbouwen van een startpagina website rondom affiliate marketing wel zitten? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. De prijs die u daarvoor rekent kunt u via de beheeromgeving instellen. Voor de plaatsing van een link kan direct online worden betaald na het invullen van het formulier voor link aanmelden. Als het PHP script ziet dat er is betaald, is de link direct op de gekozen dochterpagina zichtbaar. Hierdoor hoeft u zelf in principe te doen als er een link wordt aangemeld.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. In eerste instantie kan er informatie omtrent het thema worden geplaatst. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Met een kant en klaar script is het beheer van uw startpagina website heel makkelijk te doen. Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken eenvoudig aanpast. Gedurende de installatie van het script heeft u de mogelijkheid zelf de inloggegevens voor uw beheeraccount te kiezen.

Het is zo in te stellen dat bezoekers zelf ook een nieuwe startpagina kunnen samenstellen. In dat geval kan er aan de voorkant van uw website een aanmeldformulier worden opgevraagd. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Zodra het account is aangemaakt, kan een eigen startpagina worden aangemaakt na het inloggen in de beheeromgeving.
Free Web Hosting