Een moderne portaalsite ontwikkelen

Zelf een linkportaal opzetten hoeft niet moeilijk te zijn. Het is belangrijk dat u de juiste hulpmiddelen gebruikt. Het is raadzaam om gebruik te maken van een PHP script voor het bouwen van uw startpagina website. De benodigde functionaliteiten zijn al onderdeel van een bestaand script.

Sommige startpagina websites zijn geheel bedoeld voor affiliate marketing. Als u de beschikking over het juiste PHP script heeft, dan is het kinderspel. Een affiliate link plaatsen verschilt niet heel veel van het plaatsen van een normale link.

Kijkt u uit naar meer informatie hieromtrent? Bekijk de pagina Startpagina script dan eens. Er wordt vanuit dat artikel gelinkt naar een modern PHP script voor het bouwen van uw eigen startpagina website. Online schaft u dit PHP script eenvoudig aan. De files van het script zijn direct na uw betaling te downloaden. Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. Over het algemeen zal men op een startpagina website een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Zelf een script maken is het andere alternatief. Dit kan echter tijdsintensief zijn. Ook is kennis van PHP dan vereist. De functies die u nodig zult hebben, zitten al in het script.
Free Web Hosting