Website software

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Men spreekt doorgaans van een CMS systeem. Meer over een goede website beheer tool vindt u op afkorting CMS. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Het installatie script zal worden aangeroepen bij uw eerste bezoek aan uw website direct na het overzetten van de bestanden. Tijdens de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. U krijgt daarbij de optie om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. U kunt met dit account inloggen op de beheerpaneel en beheerderstaken uitvoeren.

U kunt zeer gemakkelijk nieuwe formulieren toevoegen op uw site. Ook bepaalt u zelf de velden van het formulier. U kunt zo gemakkelijk diverse formulieren aanmaken op uw site. U kunt per veld bepalen of het een noodzakelijk veld is. Middels e-mail ontvangt u de ingezonden formulieren. Per los formulier kunt u aangeven waar naartoe het moet worden gestuurd. U kunt diverse formulieren dus naar verschillende e-mailadressen laten versturen.

Wilt u verkopen via uw website, dan biedt het CMS systeem daarvoor mogelijkheden. Men kan bestellen en betalen middels uw website. De klant kan eventuele digitale producten meteen downloaden nadat hij heeft betaald. Van uw kant wordt alleen verwacht dat u de betaalkoppeling goedzet. Met behulp van de e-mail ontvangt de koper een bevestiging met een eventuele download link. Met behulp van het beheeromgeving kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. Dit geldt ook voor veel andere teksten en meldingen op uw website en in e-mails. Vanzelfsprekend wilt u iets eerst zien voordat u het aanschaft.
Free Web Hosting