Nieuwe startpagina

Een eigen startpagina samenstellen biedt een aantal voordelen. Allereerst biedt een startpagina natuurlijk mogelijkheden om te linken naar uw favoriete sites. Op uw eigen startpagina kunt u ook link plaatsen naar uw eigen websites. Zodat ook deze beter vindbaar worden. Daarnaast kunt u geld verdienen met uw startpagina.

Om een eigen startpagina aan te maken dient u zich eerst te registreren. Op veel startpagina websites waar u een dochterpagina mag aanmaken, vindt u een aanmeldformulier hiervoor. Een startpagina website waar u een eigen dochterpagina mag maken, is meestal via eenvoudige Google zoekopdrachten te vinden. Denk daarbij aan zoekopdrachten zoals “Nederlandse startpagina”.

Uw startpagina komt op een speciaal toegewezen subdomein te staan. Het is raadzaam om hiervoor een goede naam te bedenken. Is er een bepaald thema waar de startpagina over zal gaan, dan kunt u dit thema het beste verwerken in de naam van uw subdomeinen. Een algemene persoonlijke startpagina mag ook vaak. De links op een dergelijke startpagina zullen over verschillende onderwerpen gaan. Dan bent u iets vrijer in de keuze voor het subdomein.

Het is van belang dat het e-mailadres dat u bij het aanmelden invult ook correct is. U ontvangt in een aantal gevallen een link waarop u dient te klikken. Pas dan wordt uw account actief. Deze ontvangt u vrijwel direct na de aanmelding per e-mail. Hoeft u niet op een link te klikken om te bevestigen, dan nog is een correct e-mailadres invoeren wel belangrijk. In het geval u niet meer weet wat uw wachtwoord is, dan kunt u instructies aanvragen voor het herstellen van uw wachtwoord. Instructies voor wachtwoordherstel ontvangt u per e-mail. Het is dan zonde wanneer het e-mailadres niet correct is ingevuld.

Hier en daar zijn er artikelen over het maken van uw eigen startpagina geplaatst. De pagina Een mooie startpagina samenstellen is slechts een greep van wat u kunt vinden op internet. Als u op voorhand weet wat er te gebeuren staat, dan gaat het ook makkelijker. Wanneer de pagina is gevuld, zal er ook onderhoud aan de pagina nodig zijn. Op de website waarnaar we verwijzen vindt u diverse artikelen over het aanmaken en het beheer van een eigen startpagina.

Direct na het aanmaken zal uw startpagina waarschijnlijk helemaal leeg zijn. Het aanmaken van een rubriek is belangrijk, want pas daarna kunt u links aan de startpagina toevoegen. Een link moet namelijk in een rubriek worden toegevoegd. De meeste startpagina’s bevatten meerdere rubrieken. Bij de rubriek is het verplicht een rubriektitel in te vullen. Zo kunt u een deelonderwerp opgeven als rubriektitel. Op deze manier kunt u de links per onderwerp rangschikken. Bouwt u op deze manier aan een logische structuur op uw startpagina, dan heeft u daar op verschillende manieren baat bij.
Free Web Hosting