Realiseer professioneel een eigen portaal website

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Voor de startpagina’s die onderdeel van uw website worden, hoeft u geen folders op uw webhosting pakket aan te maken. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Via het internet is een script te kopen waarmee u gemakkelijk een eigen startpagina website maakt. Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Snel een eigen portaalwebsite beheren. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Via deze link is het later eventueel ook mogelijk om een nieuwe versie te downloaden.

Via het beheerpaneel zijn alle zaken rondom uw website eenvoudig aan te passen. Het instellen van de prijs van een linkaanmelding kan daar bijvoorbeeld. En de algemene kleurstelling van uw website kunt u daar veranderen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Via beide gateways kunnen zowel Nederlandse als Belgische bezoekers eenvoudig betalen. Is er een betaalde link door iemand toegevoegd? U kunt dan per e-mail contact met de persoon opnemen om meer links te verkopen.
Free Web Hosting