Gemakkelijk uw favoriete sites online op een rij

Favoriete sites kunt u heel gemakkelijk op uw website plaatsen. Het is daarbij mogelijk om de website per onderwerp in te richten. Uw favoriete links voegt u toe in de verschillende rubrieken die per startpagina zijn aangemaakt. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? Dan kunt u de pagina Je bookmarks online beheren eens bekijken. Er is daar ook een link te vinden naar de site van de ontwikkelaar van deze krachtige tool. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Ondersteuning voor het gebruik van dit handige script is eveneens eenvoudig aan te vragen. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. U kunt gedurende het installeren van de software de meest belangrijke informatie invullen. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail met een link waarmee de bestanden van het script opgehaald kunnen worden. De bestanden kunt u daarna heel makkelijk op uw hosting plaatsen. U kunt de bestanden overzetten en de installatie starten. Binnen de diverse schermen van de installatie vult u de voor de website relevante gegevens in. Gegevens voor de zoekmachines en gegevens voor de databaseverbinding zijn voorbeelden van dergelijke informatie. Tevens krijgt u de mogelijkheid om een beheerdersaccount aan te maken. Op elk moment kunt u met dit account inloggen en wijzigingen aanbrengen op de website.
Free Web Hosting