Begin uw nieuwe startpagina website

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan daarbij uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. Het is doorgaans mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel Portaalsite bouwen info meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. De database tabellen zullen daarna toegevoegd worden door een afzonderlijk installatie script. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men verder het subdomein zelf kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk makkelijk met het script. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt met het startpaginascript makkelijk extra inkomen genereren. Daar zijn diverse mogelijkheden voor. Zo kunt u backlinks middels uw startpagina website verkopen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere optie is het toevoegen van banners aan uw website. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.
Free Web Hosting