FBME Bank Cyprus

Voor de Federal Bank of the Middle East zijn het zware tijden. De bank is gevestigd in Tanzania en Cyprus. De Federal Bank of the Middle East staat al enige tijd onder bewind. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Het is mogelijk voor klanten om dagelijks geld op te nemen, echter zit hier wel een limiet aan.

FinCEN heeft een rapport opgesteld waaruit blijkt dat FBME Bank dubieuze klanten aantrekt. Te denken valt aan dubieuze klanten zoals criminelen en terroristen. Het rapport van FinCEN in 2014 heeft tot gevolg gehad dat FBME Bank onder bewindvoering is geplaatst.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Het is de vraag hoe lang FBME Bank kan blijven voortbestaan als er straks geen inkomsten meer zijn. Daar komt bij dat de klantenservice geen goede hulp biedt.

Het artikel Central Bank Probes Local FBME Deals is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting