Bouw uw eigen startpagina

Een eigen startpagina kunt u op verschillende websites maken. Dit kan vaak kosteloos. Op de meeste pagina’s zal een apart subdomein voor uw startpagina worden aangemaakt.

Een startpagina kan worden gezien als een linkoverzicht. Links worden over het algemeen gecategoriseerd op onderwerp. Voor de onderwerpen kan men rubrieken aanmaken. Links over hetzelfde onderwerp staan zo dicht bij elkaar. Zo kan een bezoeker snel zoeken op uw startpagina. Ook de zoekmachines moeten weten waar uw links over gaan en zij gebruiken onder andere de rubriektitel. Kies voor de rubrieken altijd voor titels met daarin de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Op de website Wat is een startpaginascript? is daar meer informatie over in te winnen. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld 20 links voor 20 euro.

Door startpagina’s kunnen uw andere sites beter worden gevonden in zoekmachines. Heeft u een hele eigen startpagina website dan is dat nog beter.

Free Web Hosting