Een eigen advertentie site bouwen

Er is met een advertentie script veel mogelijk. De topadvertentie geeft daarbij mogelijkheden voor inkomsten. Een topadvertentie blijft voor een bepaalde periode bovenaan het overzicht van de advertenties staan. De opties voor de topadvertentie zijn volledig naar eigen inzicht aan te passen.

Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. In de beheeromgeving zult u deze velden voor het invoeren van metagegevens gemakkelijk kunt vinden. Meer over een dergelijk script is te vinden via Een eigen advertentiewebsite maken. Het is niet noodzakelijk om te weten hoe dit technisch werkt.

Een adverteerder kan zich via het registratieformulier aanmelden. Het account wordt na het invullen van dit aanmeldformulier aangemaakt. Met dit account kan men in een afzonderlijke omgeving inloggen om advertenties aan te maken en te beheren. Het is daarbij mogelijk om geld te verdienen aan de extra opties die u bij het plaatsen van een nieuwe advertentie kunt aanbieden.

Via een reactieformulier kan op een advertentie worden gereageerd. U kunt vanuit iedere advertentie dit formulier gemakkelijk opvragen. Spam zal daarbij zoveel mogelijk worden tegengehouden. Het is ook mogelijk voor bezoekers om verdachte advertenties te melden.

Ook stelt u gemakkelijk in hoeveel advertenties per pagina dienen te worden weergegeven. Verder heeft u complete controle over de kleuren van uw advertentie website.
Free Web Hosting