Extra inkomen met een affiliate shop

Een affiliate webwinkel opzetten is vrij eenvoudig te doen met een daarvoor bedoeld CMS systeem. Het beheerpaneel van een dergelijk CMS programma kunt u gebruiken om de shop geheel naar wens aan te passen. U kunt de feeds met de producten die u wilt promoten via het script gemakkelijk toevoegen. Maar u ook de algemene instellingen van de shop wijzigen via het beheerpaneel. Wanneer u dat zou willen kunt u ook sites op de website plaatsen waarmee u een linkruil heeft gedaan.

De producten zullen in verschillende categorieën worden ingedeeld tijdens het laden van de productfeeds. Over een affiliate internetshop kunt u meer lezen op de pagina affiliate marketing webshop. Het bouwen van uw eigen shop via een script is niet heel moeilijk. Meer informatie kunt u vinden wanneer u op de hierboven vermelde link klikt.

Ook zijn er diverse plekken op de site toegewezen voor het plaatsen van banners. Via de backend of beheerscherm van het script kunt u ook eventuele banners koppelen. Van een banner kunt u afzonderlijk het plaatje en de URL toevoegen.
Free Web Hosting