FBME bank problemen

De FBME Bank in Cyprus en Tanzania zit momenteel in zwaar weer. De bank staat sinds juli 2014 onder bewind. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Met een dagelijks limiet is het voor klanten mogelijk geld op te nemen.

Geldstromen zijn onnavolgbaar en FBME Bank trekt dubieuze klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN. Hierbij kan worden gedacht aan criminele organisaties. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Het is de vraag hoe lang FBME Bank kan blijven voortbestaan als er straks geen inkomsten meer zijn. Daarnaast is de klantenservice niet op de hoogte van de regelgeving.

Het artikel FBME Tanzania linked to Italian mafia dirty money scandal is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. Zo weet u wat de vervolgstappen zijn, mocht u zelf spaargeld bij FBME Bank hebben.
Free Web Hosting