Hoe stoppen met blowen

Mogelijk blowt u weleens ter ontspanning. Cannabisgebruikers zullen echter wel van de risico's van wiet roken op de hoogte moeten zijn. Iedere dag blowen is bijvoorbeeld af te raden. Zorg dat u minstens twee dagen in de week geen wiet rookt.

Dat blowen op zich wel ontspannend is, kan niet worden ontkent. Maar afleiding zoeken kan ook op een andere manier. Als het mooi weer is kunt u een stukje gaan fietsen. Kan men zonder joint niet ontspannen dan is men er afhankelijk van geraakt.

Ook gaat u dingen sneller vergeten wanneer u blowt. Onthouden van dingen wordt lastiger. Recent gemaakte afspraken worden vergeten.

Hoe u kunt stoppen met blowen, kunt u in Stoppen met blowen ontwenningsverschijnselen lezen. Altijd handig om dit soort informatie tijdens het stoppen met blowen paraat te hebben. Het kan immers lastig zijn om met een verslaving te stoppen. Heeft u zich echter ingelezen, dan weet u beter wat u te wachten staat en kunt u daar beter mee omgaan.

Ook zien we dat dat prijs van cannabis stijgt. Terwijl de economische crisis nagenoeg iedereen geraakt heeft. Stoppen met blowen kan een flinke besparing opleveren.
Free Web Hosting