Portaalsite ontwikkelen info

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Waar het bij een startpagina grotendeels om gaat, zijn de links naar andere websites.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarbij prima worden ingezet. De links worden doorgaans geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Startpagina Script. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het beheer van uw website kunt u na de installatie eenvoudig doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan via de beheergedeelte simpel een dochterpagina updaten. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er kan op diverse wijzen worden betaald voor een link. Bovendien plaatst u behoorlijk simpel banners op uw site. Het plaatsen van een nieuwe banner is uiterst simpel.
Free Web Hosting