Uw eigen webshop maken

Met behulp van een webwinkel kunt u uw producten online aanbieden. Online kan op een gemakkelijke wijze een betaling worden verricht door een klant. U stuurt aan hand van een besteloverzicht die u per e-mail verstuurd, de spullen op naar de klant. Aan de hand van deze informatie kunt u de producten opsturen naar het juiste adres.

In de online webwinkel zijn verschillende talen in te stellen. U kunt de voertaal op zowel Engels als Nederlands instellen. Het PHP webshop script kan tevens gewijzigd worden. Zo kan er ook wanneer u weinig ervaring ermee heeft uw eigen webshop beginnen. Wilt u ook uw eigen spullen verkopen met behulp van een naar uw smaak ingerichte webshop?

Dan kunt u gemakkelijk een betaalbare webwinkel beginnen. Via de pagina een webwinkel beginnen kunt u een PHP script vinden waarmee u zelf een webwinkel kunt realiseren. Een eigen webwinkel is te realiseren met behulp van een PHP script die u weer vanuit dat artikel kunt vinden. Met behulp van een webwinkel kunt u uw producten online aanbieden. Online kan op een gemakkelijke wijze een betaling worden verricht door een klant. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

U kunt uw webshop op verschillende talen instellen. Het is mogelijk om zowel Nederlands als Engels als taal in te stellen. Tevens is het mogelijk om het webshop script zelf aan te passen. Zo kan er ook wanneer u weinig ervaring ermee heeft uw eigen webshop beginnen. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen. U kunt dan eenvoudig een webwinkel zelf oprichten. U kunt via die pagina verder navigeren naar een website waar u dit PHP script aan kunt schaffen. PHP scripts worden breed ondersteund.
Free Web Hosting