Een eigen portaalwebsite ontwikkelen

Het is prima mogelijk om zonder eigen product online inkomsten te generen. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Er zijn een aantal affiliate netwerken waar u zich eenvoudig kunt aansluiten. Affiliate marketing is met een startpagina website heel makkelijk te doen. Heeft u hier oor naar, dan is het slim om deze pagina aandachtig door te lezen.

Op een aantal websites is te lezen hoe u dat moet aanpakken. De pagina Eigen startpagina maken vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. Er zijn betaalbare scripts verkrijgbaar die u daarbij ondersteunen. Zelf programmeren is dan niet meer noodzakelijk. Er is vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd die u ondersteunt bij het installeren van de startpagina website.

Het zal niet moeilijk zijn om linkbuilding diensten aan te bieden. Dit is een andere inkomstenbron die aan te boren is. Een kant en klaar script biedt doorgaans faciliteiten voor het eenvoudig aanmelden van betaalde links. U mag zelf bepalen hoeveel u vraagt voor een link. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. Het is een goed idee om wat algemene informatie over het onderwerp te plaatsen op een startpagina. Het is mogelijk om de startpagina aan te vullen met affiliate links als deze raakvlakken met het thema hebben.

Heeft u ervoor gekozen om een kant en klaar script te gebruiken? Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken eenvoudig aanpast. Gedurende de installatie van het script heeft u de mogelijkheid zelf de inloggegevens voor uw beheeraccount te kiezen.

Het is zo in te stellen dat bezoekers zelf ook een nieuwe startpagina kunnen samenstellen. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Het inloggen verloopt via een PHP inlogsysteem. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.
Free Web Hosting