Wat is een startpaginascript?

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Het artikel eigen startpagina gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Vraagt de beheerder een link terug? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting