Uw eigen affiliate website

Een eigen e-commerce website kunt u beginnen wanneer u de beschikking over een daarvoor bedoeld PHP script heeft. Daarbij heeft u de mogelijkheid om eigen producten te verkopen maar u kunt er ook goederen verkopen op affiliate marketing basis. Binnen uw shop kunt u eigen producten aanbieden, maar ook producten van derden via affiliate marketing. Ik wil u graag verwijzen naar de pagina affiliate marketing webshop als u meer over het starten van e-commerce website wilt weten.

Uw inkomsten zijn met het script prima te verhogen wanneer u bereid bent de handen uit de mouwen te steken. Omdat producten middels productfeeds automatisch binnen de webwinkel worden toegevoegd, hoeft u de producten niet handmatig toe te voegen. Binnen het beheerpaneel kunt u eenvoudig wijzigingen aan uw affiliate shop aanbrengen. De beheeromgeving kan worden gebruikt om bijvoorbeeld de kleuren van uw affiliate site aan te passen. De in de feeds gebruikte rubrieken koppelt u makkelijk aan uw eigen gemaakte rubrieken. Bezoekers worden automatisch aan u als publisher gekoppeld, omdat in de feeds ook de juiste affiliate links staan opgenomen.

Het script is zo opgezet dat het beheer u niet veel tijd in beslag zal nemen. Het toevoegen van producten gebeurt automatisch middels productfeeds. Het is zo niet lastig om te starten met affiliate marketing. Of u de affiliate website als ondernemer in elkaar zet of gewoon wat geld naast uw baan wilt verdienen, dat maakt niet uit.
Free Web Hosting