Startpagina en startpagina script

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. Het biedt een mogelijkheid om links naar uw website te plaatsen. Via links weten bezoekers en zoekmachines uw website te vinden. Er zitten geen kosten verbonden aan het beheren van een startpagina. Uw startpagina kunt u op verschillende sites maken.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. En dat terwijl u niet te maken heeft met kosten. U kunt betaald krijgen wanneer u een link voor iemand plaatst. Een voorwaarde is dan wel dat u uw dochterpagina serieus bijhoudt.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. U heeft dan alles in eigen beheer. Meer daarover is te lezen door hier te klikken: Je eigen startpagina bouwen Hiermee kunt u een eigen startpagina website opzetten. U hoeft niets te weten over programmeren.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Wat is een startpaginascript?. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.

Free Web Hosting