Begin uw eigen advertentie website

Staat het beginnen van een marktplaats in uw planning? Zelfs zonder technische achtergrond kunt u een eigen marktplaats beginnen. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. Alle functies die u voor een marktplaats website nodig heeft, komen bij het kopen van een marktplaats PHP script tot uw beschikking. Adverteerders kunnen zich aanmelden en nieuwe advertenties toevoegen. Het reageren op een advertentie is enorm gemakkelijk middels een reactieformulier te doen. Via een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Een prima marktplaats script is via het artikel Uw eigen marktplaats beginnen te vinden. Aan de extra opties bij het plaatsen van een nieuwe advertentie, is afzonderlijk een prijs te koppelen. Tevens is een categorie zo in te stellen dat er voor de advertentieplaatsing in die categorie betaald moet worden. U kunt met uw advertentie website verschillende betaalmethoden ondersteunen. Bezoekers kunnen makkelijk op een advertentie reageren met behulp van een formulier.

Het aanmaken van banners is daarnaast een fluitje van een cent. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense plaatsen aan uw website. Een alternatief is het toevoegen van affiliate banners aan uw advertentie website. Banners kunnen worden afgewisseld als u dat wilt.

Uw advertentie website is met het advertentie script voor zoekmachines geoptimaliseerd. De belangrijke gegevens voor de zoekmachines zijn tijdens de installatie in te vullen. Deze metagegevens op een later tijdstip veranderen kan eenvoudig via het beheerpaneel. De zoekwoorden en de beschrijving zijn ook per afzonderlijke rubriek op uw advertentie website in te vullen. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.
Free Web Hosting