Gemakkelijk uw bookmarks online beheren

Voor off-page SEO kunnen startpagina’s een handige rol spelen. Links die naar uw website wijzen, dragen bij aan de positionering van uw site binnen Google. Via een zoektocht op Google kunt u enkele startpagina websites vinden. Met behulp van een PHP script kunt u ook zelf zo een website maken.

Naast links kunt u ook speciale blokken plaatsen, waaronder een nieuwsblok. Zelf een startpagina website oprichten kan met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script, waarover meer te lezen is op Je favoriete websites op een rij. Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen wanneer u dat script gebruikt.

Tijdens de installatie wordt direct een pagina aangemaakt die als voorpagina wordt getoond. Naast links kunt u diverse widgets aan een dochterpagina toevoegen. U kunt in een widget bijvoorbeeld een weerkaart tonen. Na het wijzigen zijn de nieuwe kleuren direct op de dochterpagina zichtbaar.

Geld verdienen kunt u ook met banners doen. Dit kunnen affiliate banners zijn, die u op verschillende locaties op de website kunt plaatsen. U kunt bijvoorbeeld Tradetracker inzetten daarvoor. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Daisycon.
Free Web Hosting