Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Weet u wat een startpagina is? Dat is een online gids voor websites. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Men heeft per thema vaak een dochterpagina ingericht. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Websites waar u een startpagina kunt aanmaken zijn via de zoekmachines te vinden.

Het is overigens best toegestaan om over meer onderwerpen links op uw startpagina toe te voegen. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. Hierop vindt u in veel gevallen links omtrent diverse onderwerpen. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

Meer informatie over eigen startpagina maken kunt u op Maak een eigen startpagina vinden. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. U zult wanneer u het zelf bouwt, veel tijd kwijt zijn. Een bestaand script biedt een oplossing voor veel technische vraagstukken die u dan alsnog zelf zou moeten oplossen.

Startpagina’s met relevante links krijgen in de zoekmachines een streepje voor. Onderscheidend vermogen is belangrijk. Een tip is om uw startpagina aan te vullen met hier en daar een afbeelding en een stukje informatieve tekst. Vaak plaatst men namelijk alleen maar links. Door iets anders te doen is uw startpagina onderscheidend.

Het plaatsen van banners of advertenties is het overwegen waard wanneer het goed loopt met de hoeveelheid bezoekers. Er bestaan een aantal platformen om dit voor u eenvoudig te maken. Met startpagina’s is zo nog altijd geld te verdienen.
Free Web Hosting