Uw nieuwe startpagina bouwen

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Een mogelijkheidheid is natuurlijk ook om het allebei te doen. U heeft dan een eigen startpagina website en een aantal gratis dochterpagina’s op andere sites. Dus in feite een combinatie van de opties.

Op een aantal websites maakt u eenvoudig een gratis dochterpagina aan. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het artikel Een startpagina online zetten bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. Om een goede startpagina te maken, is het maar beter om beslagen ten ijs te komen.

Zelf een startpagina website beginnen ligt ook binnen de mogelijkheden. Daar is het een goed moment voor, want momenteel zijn veel startpagina’s in het bezit van een enkel bedrijf. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Heeft u een eigen startpagina website, dan zit u niet aan dergelijke voorwaarden vast. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.
Free Web Hosting