Startpaginascript

Het is ook voor u mogelijk een startpagina aan te maken. U hoeft namelijk niets over de techniek te weten. Net als bij een bibliotheek zijn de links op een startpagina naar onderwerp gesorteerd. In de regel wordt een dochterpagina beperkt tot een enkel hoofdonderwerp. Binnen de dochterpagina’s zijn weer deelonderwerpen te maken. Om deze indeling te maken kan men verschillende rubrieken aanmaken op de startpagina. Sommige startpagina websites noemen het categorie. Rubrieken hebben een eigen titel, welke bovenaan iedere rubriek is te zien.

Voor het aanmaken van een startpagina zult u niets hoeven betalen. Soms moet eerst een bepaald aantal links worden toegevoegd. Soms wordt uw dochterpagina pas bij dit minimum aantal links getoond. Ook kan het zomaar zijn dat uw startpagina wordt verwijderd wanneer u te weinig links heeft toegevoegd. Dit kunt u weer vermijden door zelf een startpagina website op te zetten. Wanneer het uw eigen website is, kan een ander u geen criteria opleggen.

Bent u op zoek naar meer hierover? De pagina Je eigen startpagina maken doornemen is een goede start. Over startpagina’s kunt u nog meer op die website lezen. U wordt bijvoorbeeld begeleid bij het aanmaken van een startpagina. Via de website leert u ook hoe u aan een startpagina script kunt komen.
Free Web Hosting