Een moderne portaalsite oprichten

Het is mogelijk om op diverse manieren een online inkomen op te zetten. Een online inkomen kan met een eigen website worden gerealiseerd. Bij genoeg bezoek zal het u lukken om een interessante inkomstenbron te genereren. Daarbij is het van groot belang dat u een aantrekkelijke positie in de zoekresultaten van Google heeft. U kunt daarbij links naar uw zakelijke website gebruiken. Een eigen startpagina samenstellen helpt om deze backlinks in elkaar te zetten.

U kunt zo uw eigen websites hoger in Google krijgen. Daarbij zult u veel hebben aan een startpaginascript, waarover u meer kunt lezen op hoe maak je een startpagina. Downloaden van het script kan via de link die u in dat artikel kunt vinden.

De kleuren zijn per startpagina instelbaar. U kunt voor iedere rubriek een apart kleurschema instellen. De aandacht kan zo naar een bepaalde rubriek worden getrokken. De statistieken van elke startpagina startpagina zijn onderaan iedere startpagina te zien. Over elk onderwerp dat u kunt bedenken kunt u een eigen startpagina wijden.

Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer een link is aangemeld en wanneer er is betaald. De bedrijfsgegevens die u via het control panel invoert, komen bovenaan de factuur te staan. Heeft de klant betaald via Mollie of TargetPay, dan ontvangt hij per e-mail de factuur voor de linkaanmelding.

Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Er zijn al een aantal klanten die met veel plezier gebruik maken van het script. Het gaat eigenlijk om een catalogus waarbinnen een groot aantal websites vermeld staan.

Wanneer u dat wilt, kunt u een eigen startpagina laten inrichten door de bezoekers van uw website. U kunt per rubriek de relevante informatie voor de zoekmachines laten invoeren door de beheerders. Hiermee worden aan de rubriek gekoppelde keywords en een beschrijving bedoeld. Per categorie kan ook de kleurstelling worden gewijzigd. Op deze wijze kunt u met behulp van het gebruik van de juiste kleuren de aandacht van de bezoeker naar een bepaalde categorie toe trekken.
Free Web Hosting