Eigen startpagina

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. U kunt ermee de promotie van uw andere websites doen. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Dit kan met een startpaginascript. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Startpagina aanmaken. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Er zitten niet veel kosten aan verbonden.

Het idee achter veel startpagina scripts is hetzelfde. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. In sommige gevallen kunt u ook afbeeldingen of tekst in uw diverse rubrieken plaatsen. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting