Het samenstellen van een moderne startpagina website

Op een startpagina dochter kunt u niet alleen maar links plaatsen. U kunt er allerlei andere informatie op kwijt. Daarnaast is het met een startpagina script mogelijk om uw eigen startpagina site in elkaar te zetten. Wilt u meer over een dergelijk script weten, dan is het slim om Eigen startpagina maken door te nemen. U kunt op die pagina een link vinden waarmee u aan een betaalbaar startpaginascript kunt komen.

Voor het verdienen van geld is een uitermate goed script. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript makkelijk gemaakt. De prijs van een link is in de beheerpaneel heel makkelijk in te stellen. Dit en meer is met behulp van het beheergedeelte te regelen.

Een banner rotator zorgt ervoor dat banners geroteerd kunnen worden. Wilt u code voor een affiliate banner toevoegen, dan is dat niet zo lastig. De handleiding van het script vertelt u wat u daarvoor moet doen.

Nuttig zijn startpagina’s bovendien indien u linkbuilding activiteiten verricht. Vaak heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. Op deze slimme zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

Hierboven spraken we er al over. Allerlei extra componenten zijn er naast links toe te voegen aan een startpagina. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Wilt u een poll plaatsen? Met het script kunt u een dergelijke widget behoorlijk makkelijk op 1 of meer startpagina’s aanmaken. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Het is heel gemakkelijk om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.
Free Web Hosting