Affiliate marketing met uw eigen affiliate shop

Binnen dit artikel staat een link waarmee u een voordelig affiliate script kunt aanschaffen. Heeft u nog geen domein en webhosting dan schaft u deze ook eenvoudig aan via de link. Met het affiliate script kan men zonder al te veel technische kennis een eigen affiliate shop inrichten.

Een affiliate shop kunt u starten met het script dat u op affiliate marketing starten kunt kopen. Om het script te draaien heeft u webhosting samen met een domeinnaam nodig. Het is wel nodig om webhosting af te sluiten en een domein aan te vragen. Kiest u daarvoor, dan zal het script direct door de aanbieder op uw webhosting pakket worden geplaatst.

Aanmelding bij een affiliate netwerk is verder een noodzakelijke stap. Bij een affiliate netwerk zitten diverse adverteerders aangesloten waarvan u de producten kunt promoten. Iedere keer wanneer er via uw affiliate link iets gekocht wordt, ontvangt u een commissie.

Het plaatsen van banners is tevens geen enkel probleem. Op diverse plaatsen binnen de shop kan een affiliate banner geplaatst worden. U kunt de beheeromgeving gebruiken om banners te plaatsen binnen uw webshop. Dit beheerpaneel wordt ook gebruikt om andere dingen rondom uw webshop aan te passen.
Free Web Hosting