Bouw een lijst van je bookmarks

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. Sterker nog, u kunt zelfs een webportaal samenstellen met een categorisering per thema. Er zijn diverse rubrieken aan te maken, waarbinnen u de favoriete links toevoegt. U kunt per deelthema een rubriek aanmaken op de verschillende dochterpagina’s.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Meer informatie over dit handige PHP script is op de pagina startpagina script te vinden. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

U kunt makkelijk een link via uw website verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.
Free Web Hosting