Uw eigen webwinkel maken

Ziet u wat in de mogelijkheid om via een webwinkel online uw producten te verkopen? Uw eigen webwinkel starten kan met een PHP script. Als u dat wenst, dan kunt u met een kant en klaar script uw webshop opzetten. U kunt in dat geval online webshop maken bekijken voor meer informatie. De website van de aanbieder is heel gemakkelijk via de links te bereiken. Het script kan aan verschillende betaalproviders worden gekoppeld. Een betaalprovider maakt het mogelijk dat klanten online betalingen via uw webwinkel kunnen doen.

U hoeft niets van de techniek te weten om het script te kunnen gebruiken. Het is allemaal zo geregeld dat het gebruik van het beheerpaneel heel gemakkelijk is. Via de adresbalk van uw browser kunt u naar de beheeromgeving navigeren. Inloggen kan vervolgens met behulp met het inlogformulier. Het doorvoeren van wijzigingen aan uw webwinkel kan nadat u bent ingelogd. Het inlogformulier bevat een knop waarmee u instructies voor wachtwoordherstel kunt aanvragen.

U kunt verder gebruik maken van affiliate feeds. U kunt binnen uw online webwinkel op deze manier producten van derden aanbieden binnen uw PHP webshop. Extra inkomsten kunnen op deze wijze met uw PHP webwinkel verdiend worden.

Het wijzigen van de kleurstelling van uw website is niet heel moeilijk. U zult ook voor actie deze kennis geen kennis van de techniek nodig hebben. Het kiezen van de kleuren voor de verschillende componenten van uw website is erg gemakkelijk. Ook de positionering van het navigatiemenu is via het beheerpaneel heel makkelijk te veranderen.
Free Web Hosting