Uw eigen advertentie website maken

Bent u van plan om een advertentie website te starten? Bovendien als u geen technische kennis heeft, is dit voor u mogelijk. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. Er komt dan een aanpasbare marktplaats website tot uw beschikking. Het aanmaken van een advertentie op uw marktplaats website is voor adverteerders simpel te doen. Iemand met interesse in een aangeboden object kan eenvoudig reageren op een advertentie. Reageren op een advertentie kan men eenvoudig via een reactieformulier doen.

Een eigen marktplaats kan een lucratief iets zijn. Een script dat u daarbij kan ondersteunen, daar wordt op de pagina Uw eigen advertentie website starten meer over verteld. Om dit te realiseren is geen kennis van programmeren. Zelf een script bouwen is niet nodig indien u een kant en klaar marktplaats script aanschaft. U krijgt de beschikking over een beheeromgeving. U kunt middels het beheerpaneel eenvoudig veranderingen aan uw marktplaats website doorvoeren.

Indien u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. Bovendien kan een pay per click netwerk worden gebruikt. U kunt er tevens voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Banners kunnen worden afgewisseld wanneer u dat wilt.

De programmeur heeft daarbij de zoekmachines in de gaten gehouden bij het bouwen van het advertentie script. Tijdens de installatie kunt u de meta keywords en de meta description invullen. Deze zijn later middels de beheerpaneel gemakkelijk te wijzigen, in het geval dat de behoefte daarvoor ontstaat. Ook kunt u per categorie de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.
Free Web Hosting