Affiliate geld verdienen via uw eigen affiliate shop

Het beginnen van een affiliate shop is prima te doen wanneer u weinig over websites bouwen weet. Verderop vindt u een link naar een website waar een PHP script voor affiliate marketing kan worden gedownload. Schaft u het script aan, dan wordt er een beheerpaneel meegeleverd waarmee u eenvoudig aanpassingen doorvoert binnen uw online shop. Online zijn er tevens instructies voor het gebruik van het script beschikbaar.

Tevens is aanmelding bij een affiliate netwerk aanbevolen. Bij een dergelijk netwerk zit een groot aantal aanbieders aangesloten. Wanneer er een sale via uw affiliate marketing website wordt gerealiseerd, ontvangt u een affiliate vergoeding.

Een script voor affiliate marketing is aan te schaffen via de link affiliate marketing starten. U kunt via deze pagina direct de webhosting en de domeinnaam aanvragen. Het script wordt meteen op uw hostingpakket geplaatst wanneer u hiervoor kiest. U kunt dan direct aan de slag met het inrichten van de website.

Het beheerpaneel biedt tevens de mogelijkheid om uw webwinkel uit te breiden met allerlei extensies. Wilt u starten met affiliate marketing, dan is dit script de perfecte tool daarvoor. Als u naast uw salaris nog wat extra geld wilt verdienen, biedt affiliate marketing hiervoor een goede mogelijkheid. Het inladen van de productfeeds is een handige functie. Wat een interessante optie is, is het toevoegen van productfeeds binnen de shop.
Free Web Hosting