Uw nieuwe startpagina samenstellen

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. Het is een goed idee om ook plaatjes aan uw pagina toe te voegen. Hiermee onderscheid u zich enigszins. Handige tips vindt u ook in het artikel Uw eigen startpagina maken.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. U heeft dan de volledige website in uw beheer. Er wordt daarmee meer zekerheid ingebouwd in uw strategie. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.
Free Web Hosting