Eenvoudig uw favoriete sites online bijhouden

Wilt u een startpagina website bouwen, dan is dat met de juiste software mogelijk. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via eigen startpagina samenstellen. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. Instructies voor bij het gebruik van dit nuttige script kunt u tevens op de website vinden. Ondersteuning voor het gebruik van dit handige script is eveneens eenvoudig aan te vragen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. De kleuren van hun startpagina kunnen ze volledig naar wens inrichten. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.
Free Web Hosting