Bouw je eigen affiliate shop

Een affiliate webwinkel opzetten is vrij eenvoudig te doen met een daarvoor bedoeld CMS systeem. Het beheerpaneel van een dergelijk CMS programma kunt u gebruiken om de shop geheel naar wens aan te passen. Wilt u producten van verschillende aanbieders promoten, dan is er de mogelijkheid om meerdere productfeeds toe te voegen. Wilt u de kleuren van het meegeleverde thema wijzigen in uw eigen kleuren? Ook dat doet u via de beheeromgeving. Er zijn verschillende informatieve pagina’s aan de site toe te voegen zoals een pagina met de voorwaarden of een pagina over de werking van uw webwinkel.

U kunt meer informatie rondom het gebruiken van affiliate marketing vinden in het artikel affiliate webshop beginnen. Een affiliate webwinkel geeft u de mogelijkheid om online extra inkomen te genereren. Voor het verdienen van extra geld online kunt u affiliate marketing prima inzetten. U hoeft het beheer van uw eigen webwinkel niet per se vanaf een vaste plek te doen. Productfeeds van een groot scala aan aanbieders kunnen automatisch worden ingeladen middels uw affiliate internetwinkel.

Verder kunt u aan diverse ruimtes banners toewijzen. De backend kan ook gebruikt worden om banners toe te voegen aan dergelijke ruimtes binnen uw shop. De afbeelding en de URL kunt u los invoeren via de backend.
Free Web Hosting