Portaalsite beginnen info

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina eenvoudig worden opgevraagd. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker zal de inhoud van de corresponderende dochterpagina zien. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een dergelijk script is voor weinig geld al aan te schaffen. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft daarnaast een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website simpel te doen zijn. Het betreft een systeem die u op uw webhostingpakket installeert. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende dochterpagina in zijn browser krijgt. Er zijn voldoende scripts te aan te schaffen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Het artikel Het samenstellen van je moderne startpagina website kunt u lezen in het geval dat u wel nieuwsgierig bent naar zo een script. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpaginascript programmeren. U kunt direct starten met content op de website plaatsen.

Op het moment dat u dat wilt dan kunt u simpel een blokje met het meest recente nieuws plaatsen op een startpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. U voegt eenvoudig het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, in het geval dat u dat wilt. Met het startpagina script is het daarbij mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. Het is verder geen probleem om een aantal banners aan uw startpagina website toe te voegen.
Free Web Hosting