Uw moderne startpagina website bouwen

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze verstandige simpel opvragen. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo zal de browser de correcte dochterpagina weergeven aan de bezoeker. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een dergelijk script is voor amper geld al aan te schaffen. Met een paar makkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Het script zorgt ervoor dat het beheer erg simpel is. Het betreft een programma die u op uw webhostingpakket installeert. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker zal de content van de correcte startpagina te zien krijgen. Op de pagina Portaalsite opzetten informatie wordt een prima startpagina script genoemd. Wanneer u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. Met het script kunt u razendsnel uw eigen startpagina website online hebben. U kunt ongelimiteerd startpagina's toevoegen op uw eigen startpagina website. Van de verschillende mogelijkheden staat op de website van de aanbieder uitgelegd hoe u ze kunt gebruiken.

U voegt makkelijk het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, op het moment dat u dat wilt. Het toevoegen van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere optie van het startpagina script. Het aanmaken van een nieuwsblokje is eenvoudig te doen. Bovendien kunt u stukken tekst op uw startpagina’s plaatsen op het moment dat u dat wilt. Het is daarnaast geen probleem om een aantal banners aan uw startpagina website toe te voegen.
Free Web Hosting