Een eigen startpagina online zetten

Wanneer u een aantal goede websites kent, dan kan het best interessant zijn om een eigen linkpagina in elkaar te zetten. Daarbij is het voordeel voor u dat u zijdelings kunt bijverdienen door een banner of advertenties te plaatsen op uw startpagina. Een startpagina is een linkpagina met uitgebreide mogelijkheden. Rubrieken bieden de mogelijkheid om uw links op deelonderwerp te sorteren. Vooral wanneer u links over onderwerpen heeft waar nog weinig over geschreven is, wordt uw startpagina interessant voor bezoekers en zoekmachines zoals Google en Bing.

U kunt zorgen dat u wordt beloond voor de tijd die u steekt in het maken en onderhouden van de startpagina. Er is een extra inkomen uit de startpagina te halen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een blokje van Google Adsense op uw eigen startpagina te plaatsen.

Startpagina websites zijn dus best interessant als u iets wilt verdienen online. Het artikel Nieuwe startpagina maken gaat tevens over het aanmaken van een startpagina en is het doornemen waard. Een eigen startpagina biedt u tevens de mogelijkheid om de vindbaarheid van uw eigen website te vergroten. Wat ook interessant voor u kan zijn, is een startpagina script. Daarmee maakt u een complete startpagina website. In dat geval laat u uw aangemaakte startpagina dochters niet aan hun lot over. Weet u uw bezoekers te enthousiasmeren om een startpagina aan te maken, dan kan het zijn dat uw website extra hard groeit.
Free Web Hosting