Uw eigen affiliate marketing internetwinkel

Een affiliate script stelt u in staat om uw eigen affiliate shop te beginnen. Het is mogelijk om op een aantal manieren online extra inkomen te genereren. Met een eigen product zal dat over het algemeen makkelijker gaan. Mogelijk heeft u geen eigen product maar wilt u toch geld verdienen online. Affiliate marketing biedt dan een interessant alternatief. Indien u een bepaalde bezoeker met uw website heeft doorgestuurd die vervolgens iets koopt bij de aanbieder, dan verdient u een percentage over de verkoop.

Er is een beheerpaneel waarmee u makkelijk wijzigingen binnen uw online winkel aanbrengt. U logt met een aan u toegewezen gebruikersnaam en wachtwoord in binnen deze beheeromgeving. Na het inloggen kunt u allerlei wijzigingen aanbrengen binnen uw affiliate shop. Via de beheerpaneel kunt u bijvoorbeeld de rubrieken van uw webwinkel aanmaken.

Op de pagina Verdien Passief Inkomen wordt een softwarepakket aangeboden waarmee u aan de lopende band affiliate webshops kunt bouwen. Het betreft een PHP script dat u alleen nog maar op uw hostingpakket hoeft te installeren. Daarbij kunt u een hostingpakket samen met het script aanschaffen, als u nog geen hosting heeft.

Vanuit de beheergedeelte kunt u daarnaast uitbreidingen op het script aanschaffen wanneer u dat zou willen. Bovendien zijn er verschillende layouts verkrijgbaar voor uw webwinkel. In het geval dat u naast uw salaris nog wat extra geld wilt verdienen, biedt affiliate marketing hiervoor een goede mogelijkheid. Het bijwerken van producten kost u geen tijd omdat de feeds automatisch om de zoveel tijd worden ingeladen. Wat een interessante mogelijkheid is, is het toevoegen van productfeeds binnen de shop.
Free Web Hosting