Ontwikkel je moderne portaalsite

Voor sommige websites heeft u bij het bouwen een speciaal CMS systeem nodig. Gaat het om een startpagina website, dan zal dit het geval zijn. Zonder extra programmeerwerk zal het bouwen van een startpagina website met een regulier CMS systeem lastig zijn. Gelukkig zijn er kant en klare startpagina scripts verkrijgbaar. Lees snel verder als zo een script wel interessant voor u is.

Het is voor het gebruik van het script niet nodig om kennis van websites bouwen te hebben. Bijvoorbeeld een script zoals beschreven op . U kunt het script online kopen. Als de betaling succesvol is verlopen, is het script direct te downloaden. Na de betaling krijgt u de download pagina te zien. De link naar de downloadpagina zult u ook per e-mail ontvangen.

Het is mogelijk om banners toe te voegen die overal op de website worden getoond. Wilt u een Google Adsense banner toevoegen, dan is dat eenvoudig te doen. Indien gewenst kunnen banners elkaar afwisselen. Dit wordt ook wel het roteren van banners genoemd. Binnen het template zijn er diverse locaties waarin zo een banner kan worden geplaatst.

Men kan natuurlijk een wachtwoord kwijt zijn. Een beheer kan via uw website heel gemakkelijk een aanvraag indienen voor wachtwoordherstel. De instructies voor een wachtwoordherstel worden verstuurd naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan het account van de betreffende beheerder. Dit e-mailadres vult men tijdens de aanmelding op uw startpagina website in.

Een individuele startpagina is vaak rondom een bepaald thema opgebouwd. Men zal grotendeels links over datzelfde onderwerp plaatsen op een startpagina. Een beheerder kan binnen een dochterpagina diverse categorieën aanmaken. Op deze wijze kan men links weer in deelonderwerpen indelen. Een link dient altijd binnen een categorie op de dochterpagina te worden toegevoegd.
Free Web Hosting