Een nieuwe startpagina website vormgeven

Met een eigen startpagina website is het verkopen van links gemakkelijk te doen. Uw website levert zo wat geld op. U kunt zelf de verschillende tarieven instellen van linkjes. In het beheergedeelte is hiervoor een speciaal beheerscherm. Een homepage link en een link vanaf een gewone pagina zijn afzonderlijk instelbaar qua prijs. U kunt zowel Mollie als TargetPay gebruiken met het script. Bij beide providers worden er verschillende betaalmethoden ondersteund.

De instellingen van uw site zijn via het beheerpaneel aan te passen. Zo kan daar de prijs van een nieuwe link worden ingesteld. En het kleurschema van uw voorpagina is daar bijvoorbeeld aan te passen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Heeft iemand een link op uw website geplaatst? Dan is het vrij eenvoudig om contact op te nemen en meer links te verkopen.

Het bezoeken van Betaalbaar een nieuwe portaalwebsite realiseren is aan te raden als u benieuwd bent geworden naar zo een script. Die pagina bevat een link waarmee u het script in uw bezit kunt krijgen. Wel wordt er een bedrag gevraagd en hiermee heeft u een multi domein licentie. Via de website van de aanbieder van het script kan worden betaald. U kunt dan alvast zien welke betaalmethoden u zelf ook kunt aanbieden straks met het script.

Aanmelding als beheerder van een eigen startpagina gaat op uw website erg eenvoudig. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Voor het aanmaken van een eigen startpagina kan men dit account gebruiken. Men kan met behulp van dit account ook aanpassingen doorvoeren op een later tijdstip. Wilt u een banner toevoegen aan uw website dan is dat kinderspel. Met behulp van het beheerpaneel kan dit gerealiseerd worden. U kunt verschillende banners aan een banner groep toevoegen. Banners zullen vervolgens automatisch afgewisseld worden.
Free Web Hosting