Uw eigen startpagina bouwen

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. U kunt ermee de promotie van uw andere websites doen. Uw eigen startpagina kan ook voor een financieel extraatje zorgen. Op verschillende websites is gratis een dochterpagina aan te maken.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Via het artikel Handleidingen komt u meer over dit soort scripts te weten. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.
Free Web Hosting