Een moderne portaalsite beginnen

Verder krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Een bezoeker kan via het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina te zien krijgt. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een dergelijk script is voor amper geld reeds aan te schaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is daarbij veilig in elkaar gezet.

Het script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk is. Het script dient op uw webhostingpakket geplaatst te worden. De PHP code van het startpaginascript wordt bij ieder bezoek aan de site uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende dochterpagina te zien krijgt. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Meer is te lezen op Startpagina aanmaken op het moment dat u zo een soort website wilt beginnen. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de categorieën die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpagina script. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Het is van groot belang dat uw startpagina website genoeg beveiligd is.
Free Web Hosting