Maak uw moderne portaalsite

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor weinig geld al aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan tevens goed worden ingezet. Het is vaak mogelijk om een link te plaatsen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Portaalsite beginnen informatie. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het aanmaken van een database. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het plaatsen van een administrator account. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich met behulp van uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Hierbij mag men daarnaast een subdomein kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Een dochterpagina up-to-date maken kan heel gemakkelijk met behulp van het beheerpaneel. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Geld verdienen is op diverse wijzen mogelijk met het script. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Voor een link kan op diverse wijzen worden betaald. Het toevoegen van banners is een andere optie. Een nieuwe banner toevoegen is uiterst gemakkelijk te doen.
Free Web Hosting