Het bouwen van uw eigen startpagina website

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Koopt u een bestaand script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Het startpaginascript is verder van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Voor mensen met kwade bedoelingen is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Dit is wel nodig aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Daarbij u kunt een eigen startpagina website beginnen. Ik verwijs u graag naar Maak uw eigen portaalsite wanneer u meer zou willen weten over het kopen van een startpagina script. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de rubrieken die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. Het betreft een webapplicatie die u op uw webhosting pakket installeert. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.
Free Web Hosting