Uw eigen startpagina website samenstellen

Zoals de naam reeds zegt bestaat een startpagina website met name uit startpagina’s. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze verstandige eenvoudig opvragen. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de correcte startpagina weergeven aan de bezoeker. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een startpagina script is niet duur. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft het inlogsysteem ook zo veilig mogelijk gemaakt.

Het script zorgt ervoor dat het beheer erg simpel is. Het script dient op uw webruimte geplaatst te worden. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. Op de pagina Het beginnen van uw eigen portaalsite wordt een uitstekend startpagina script genoemd. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat ook betaalbaar is. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. U kunt onbeperkt startpagina's aanmaken op uw eigen startpagina website. Online kunt u een handleiding van het script vinden.

Het script zorgt ervoor dat het beheer zeer makkelijk is. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting