Uw eigen startpagina maken

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Het kan zijn dat u graag een linkpagina omtrent uw hobby wilt opzetten. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Verder kunt u de wens hebben om simpelweg uw favoriete websites ergens online te plaatsen.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

Over het aanmaken van een startpagina kunt u meer lezen in het artikel Startpagina script installatie. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Uw eigen startpagina samenstellen is geen rocket science.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Soms is het toevoegen van een bepaald aantal links als minimum een harde eis die door de beheerders van de website wordt gesteld. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.
Free Web Hosting