Een nieuwe website samenstellen

CMS is de afkorting van content management systeem. Wijzigingen aan je website zijn op een gemakkelijke manier aan te brengen met een CMS. U zult niet veel CSS kennis nodig hebben wanneer u een CMS pakket gebruikt. Wanneer je met een tekstverwerker zoals Word kunt werken, kun je ook een CMS bedienen.

Gebruik je een CMS dan zal het aanpassen van bestanden op de server niet zo vaak meer nodig zijn. Alle content die u in het beheergedeelte van een CMS invoert wordt in principe in de database opgeslagen. Er worden zo minder fouten gemaakt omdat aanpassingen aan bestanden verleden tijd zijn. Er bestaan verschillende CMS systemen waarmee het bouwen van een website kinderspel wordt. Met een CMS is het mogelijk om een blog, webshop, nieuws website of een gewone website in elkaar te zetten. Met behulp van het CMS brengt u snel een wijziging aan op uw website. Kennis van PHP of HTML van uw kant is niet noodzakelijk.

Wilt u meer weten over hoe u een CMS in gebruik neemt? U kunt meer informatie vinden op Uw eigen website beheren. Meestal wordt er een installatie script meegeleverd.
Free Web Hosting