Het ontwikkelen van uw moderne startpagina website

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is enorm interessant voor linkbuilding. Er zijn verschillende dochterpagina’s die meestal een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Nederlandse startpagina meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het aanmaken van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan via de beheeromgeving gemakkelijk een dochterpagina updaten. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Geld verdienen is op verschillende wijzen mogelijk met het script. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Voor een link kan op diverse manieren worden betaald. Daarnaast plaatst u zeer eenvoudig banners op uw site. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.
Free Web Hosting